Vaš rezultat:

Velika verjetnost ADD

Na podlagi vaših odgovorov se ne kažejo značilni vzorci, ki bi bili povezani z motnjo pomanjkanja pozornosti (ADHD) ali motnjo pomanjkanja pozornosti brez hiperaktivnosti (ADD). To pomeni, da simptomi, ki ste jih opazili, morda niso neposredno povezani s temi specifičnimi nevropsihiatričnimi stanji. Vendar pa, če imate še vedno skrbi glede težav s koncentracijo, pozornostjo ali drugih vedenjskih vprašanj, je priporočljivo, da o tem govorite s strokovnjakom, ki vam ali vašemu otroku lahko pomaga razjasniti izkušnje in po potrebi predlaga ustrezne naslednje korake.

Ta test ni nadomestilo za pravo diganozo, ki jo lahko podajo zdravstveni delavci in zdravniki, zato vam priporočamo, da se posvetujete pri svojem zdravniku ali drugemu strokovnjaku za mentalno zdravje.

Neurofeedback in ADD

Neurofeedback terapija je po znanstvenih študijah učinkovita pri lajšanju simptomov ADHD/ADD in se uporablja že od leta 1970. V Neuromedisu uporabljamo napredno EEG tehnologijo za merjenje možganskih valov, ki nam omogoča, da razvijemo prilagojene terapevtske programe za vsakega posameznika. Naš cilj je zagotoviti osebno in podporno izkušnjo, ki odgovarja na edinstvene izzive vsakega klienta.

Ponujamo vam priložnost, da skozi naše strokovno vodenje odkrijete, kako lahko neurofeedback izboljša fokus, samoregulacijo in splošno dobrobit. Naše usposobljeno osebje je predano napredku vas ali vašega otroka in zagotavljanju podpore na vsakem koraku procesa.

Če vas zanima več o neurofeedbacku in kako lahko koristi vam ali vašemu otroku, se naročite na posvet in merjenje možganske aktivnosti.

ALI IZPOLNITE OBRAZEC