O Nas

Delujemo od leta 2014

Predstavitev Neuromedisa

Prvi v Sloveniji smo pričeli ponujati neurofeedback in biofeedback treninge.

Neuromedis

Neuromedis center je bil ustanovljen leta 2014 pod okriljem EEG Biofeedback inštituta iz Prage. V Sloveniji ga vodi Daniela Kostanjevec, ki je po končanem magistrskem študiju psihologije svoje znanje o neurofeedbacku in biofeedbacku pridobila na Charles University v Pragi. Teoretično znanje je pridobila od enega največjih strokovnjakov na tem področju, prof. Josef Faberja, praktično znanje pa nadgradila na University Hospital Policlinic pod supervizijo prof. dr. Jiri Tyla, kliničnega psihologa in neurofeedback terapevta z dvajsetletnimi izkušnjami na tem področju, ki je prav tako ustanovitelj EEG Biofeedback inštituta v Pragi in aktiven član Association of Applied Psychophysiology and Biofeedback (AAPB).

S sodelavci iz tujine se redno srečujemo na simpozijih, kjer si izmenjujemo izkušnje in nadgrajujemo svoje znanje. Mednarodni strokovnjaki iz področja neurofeedbacka in avtizma so naši zunanji sodelavci, ki redno prihajajo v naš center in s tem obogatijo naše delo.

Nenehno se izobražujemo in sledimo razvoju na področju nevroznanosti

Naša vizija je celovita obravnava, ki jo potrebuje vsak posameznik, zato se maksimalno potrudimo in prilagodimo, da dosežemo želene spremembe. Smo med prvimi v Sloveniji, ki smo pri svojem delu začeli uporabljati neurofeedback metodo. Veseli nas, da imamo za seboj zelo dobre rezultate in da zelo aktivno sodelujemo tudi pri bolj zapletenih osebnostnih motnjah ter s tem lajšamo življenja ljudi, sami pa uresničujemo naš cilj.

0+

strank

0 let

delovanja

0+

ur treningov

Mi verjamemo v znanost

Neurofeedback terapije

Desetletja raziskovanja delovanja človeških možganskih valov in kako se lahko poveča njihova funkcionalnost, nam je sedaj prineslo zelo učinkovite metode za krepitev možganske moči.

Preberi več
- Neuromedis - neurofeedback terapije
- Neuromedis - neurofeedback terapije2
- Neuromedis - biofeedback2
- Neuromedis - biofeedback1

Biofeedback terapije

Biofeedback naprava sproti spremlja telesne odzive, ki jih sproži neka stresna reakcija ter s tem posamezniku omogoča vpogled v lastne telesne procese.

Preberi več

Qeeg in eeg meritve

Prvi korak pri našem delu je diagnosticiranje oz. meritve možganskega delovanja (qeeg brain map), ki nam pokažejo odstopanja v možganskem delovanju.

Preberi več
- Neuromedis - qeeg1
- Neuromedis - qeeg3
Neuromedis

Naše storitve

Pri Neuromedisu vam s pomočjo neurofeedback tehnologije pomagamo izboljšati vaše zdravje na popolnoma naraven in ne invaziven način

...
Neurofeedback

...
Biofeedback

...
QEEG in EEG meritve

...
HEG

...
Raziskovalna dejavnost

...
Biomedicina

...
Podporne terapije

...
Peak Performance

Naši prostori

Sodobno opremljen center za neurofeedback treninge se nahaja v Ljubljani na Vodovodni cesti 99a, za stranke je parking pred vhodom brezplačen.