Vaš rezultat:

Velika verjetnost ADHD

Na podlagi vaših odgovorov in prepoznanih vzorcev v vašem vprašalniku se zdi, da so znaki, ki ste jih opisali, skladni s tistimi, ki so pogosto povezani z motnjo pomanjkanja pozornosti s hiperaktivnostjo, bolj znano kot ADHD. To stanje se lahko izrazi skozi raznoliko paleto vedenj, vključno z izzivi, kot so ohranjanje pozornosti, impulzivno odzivanje na dražljaje, prekomerna aktivnost in težave s samoorganizacijo, ki lahko presegajo običajne okvire razvojno primernega vedenja.

Ta test ni nadomestilo za pravo diganozo, ki jo lahko podajo zdravstveni delavci in zdravniki, zato vam priporočamo, da se posvetujete pri svojem zdravniku ali drugemu strokovnjaku za mentalno zdravje.

Neurofeedback in ADHD

Neurofeedback terapija je po znanstvenih študijah učinkovita pri lajšanju simptomov ADHD/ADD in se uporablja že od leta 1970. V Neuromedisu uporabljamo napredno EEG tehnologijo za merjenje možganskih valov, ki nam omogoča, da razvijemo prilagojene terapevtske programe za vsakega posameznika. Naš cilj je zagotoviti osebno in podporno izkušnjo, ki odgovarja na edinstvene izzive vsakega klienta.

Ponujamo vam priložnost, da skozi naše strokovno vodenje odkrijete, kako lahko neurofeedback izboljša fokus, samoregulacijo in splošno dobrobit. Naše usposobljeno osebje je predano napredku vas ali vašega otroka in zagotavljanju podpore na vsakem koraku procesa.

Če vas zanima več o neurofeedbacku in kako lahko koristi vam ali vašemu otroku, se naročite na posvet in merjenje možganske aktivnosti.

ALI IZPOLNITE OBRAZEC