Vaš rezultat:

Ni znakov ADHD ali ADD

Na podlagi vaših odgovorov se ne kažejo značilni vzorci, ki bi bili povezani z motnjo pomanjkanja pozornosti (ADHD) ali motnjo pomanjkanja pozornosti brez hiperaktivnosti (ADD). To pomeni, da simptomi, ki ste jih opazili, morda niso neposredno povezani s temi specifičnimi nevropsihiatričnimi stanji. Vendar pa, če imate še vedno skrbi glede vaših težav s koncentracijo, pozornostjo ali drugih vedenjskih vprašanj, je priporočljivo, da o tem govorite s strokovnjakom, ki vam lahko pomaga razjasniti vaše izkušnje in po potrebi predlaga ustrezne naslednje korake.

Ta test ni nadomestilo za pravo diganozo, ki jo lahko podajo zdravstveni delavci in zdravniki, zato vam priporočamo, da se posvetujete pri svojem zdravniku ali drugemu strokovnjaku za mentalno zdravje.

Kaj je neurofeedback

Neurofeedback terapija je metoda, ki jo podpirajo številne znanstvene študije in ni omejena zgolj na lajšanje simptomov ADHD/ADD. V Neuromedisu se z napredno EEG tehnologijo osredotočamo na razumevanje vaših možganskih vzorcev, kar nam omogoča razvijanje terapevtskih programov, ki so prilagojeni potrebam vsakega posameznika. Naš pristop je namenjen izboljšanju splošne dobrobiti, fokusa in samoregulacije, ne glede na to, ali imate diagnosticirane nevrološke, kognitivne ali čustvene motnje ali ne.

Vsakomur ponujamo možnost, da z osebnim pristopom in pod strokovnim vodstvom odkrije potenciale neurofeedbacka. Naša predana ekipa strokovnjakov je tukaj, da vas podpre in spremlja na vsakem koraku poti k izboljšanju kognitivnih funkcij in čustvene uravnoteženosti.

Ne glede na to, ali želite okrepiti svojo mentalno jasnost ali pa podpreti razvoj vašega otroka, vam neuromedis ponuja strokovne posvete in merjenje možganske aktivnosti, prilagojeno vašim osebnim ciljem. Kontaktirajte nas in odkrijte, kako lahko neurofeedback prinese koristi v vašem ali otrokovem življenju.

ALI IZPOLNITE OBRAZEC