Brezplačna predstavitev

Dan odprtih vrat

Starši, to je vaša edinstvena priložnost. Želite spoznati metode, ki lahko pomagajo vašemu otroku pri soočanju s simptomi ADHD, avtizma, govornih motenj in drugimi izzivi? Pridružite se nam na dnevu odprtih vrat, kjer boste v živo in brezplačno spoznali in preizkusili neurofeedback in Tomatis metodo, se lahko pogovorili z našim otroškim in mladostniškim psihoterapevtom in še veliko več.

Točen termin dneva boste prejeli po elektronski pošti, zato vas naprošamo, da izpolnete spodnji obrazec.

Zakaj se nam pridružiti?
Brezplačen oseben posvet: Priložnost za pogovor s strokovnjaki, ki vam bodo priskrbeli informacije in odgovore na vaša vprašanja.
Preizkus storitev: Iz prve roke izkusite, kaj pomeni neurofeedback, Tomatis metoda in druge tehnike, ki jih uporabljamo.
Nasveti za podporo vašemu otroku: Pridobite dragocene informacije in nasvete o tem, kako lahko še bolj podprete svojega otroka na njegovi poti.
Prijava na dan odprtih vrat

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo in se posvetili vsakemu posamezniku, vas vljudno naprošamo, da izpolnite spodnji obrazec. To nam bo omogočilo lažjo organizacijo in zagotovilo, da bo vaš obisk pri nas čim bolj koristen.