Neuromedis center je bil ustanovljen  leta 2014 pod okriljem EEG Biofeedback inštituta iz Prage. V Sloveniji ga vodi Daniela Kostanjevec, ki je po končanem magistrskem študiju psihologije svoje znanje o neurofeedbacku in biofeedbacku pridobila na Charles University v Pragi. Teoretično znanje je pridobila od enega največjih strokovnjakov na tem področju,  prof. Josef Faberja, praktično znanje pa nadgradila na University Hospital Policlinic pod supervizijo prof. dr. Jiri Tyla, kliničnega psihologa in neurofeedback terapevta z dvajsetletnimi izkušnjami na tem področju, ki je prav tako ustanovitelj EEG Biofeedback inštituta v Pragi in aktiven član Association of Applied Psychophysiology and Biofeedback (AAPB).

 

S sodelavci iz tujine se redno srečujemo na simpozijih, kjer si izmenjujemo izkušnje in nadgrajujemo svoje znanje. Mednarodni strokovnjaki iz področja neurofeedbacka in avtizma so naši zunanji sodelavci, ki redno prihajajo v naš center in s tem obogatijo naše delo.

 


Naše storitve


Neurofeedback

Biofeedback

Qeeg in eeg meritve

Heg

Raziskovalna dejavnost

Biomedicina

Podporne terapije

Peak Performance

Nenehno se izobražujemo in sledimo razvoju na področju nevroznanosti

 

Naša vizija je celovita obravnava, ki jo potrebuje vsak posameznik, zato se maksimalno potrudimo in prilagodimo, da dosežemo želene spremembe. Smo med prvimi v Sloveniji, ki smo pri svojem delu začeli uporabljati neurofeedback metodo. Veseli nas, da imamo za seboj zelo dobre rezultate in da zelo aktivno sodelujemo tudi pri bolj zapletenih osebnostnih motnjah ter s tem lajšamo življenja ljudi, sami pa uresničujemo naš cilj.


Mi verjamemo v znanost


Neurofeedback terapije

Desetletja raziskovanja delovanja človeških možganskih valov in kako se lahko poveča njihova funkcionalnost, nam je sedaj prineslo zelo učinkovite metode za krepitev možganske moči.

Biofeedback terapije

Biofeedback naprava sproti spremlja telesne odzive, ki jih sproži neka stresna reakcija  ter s tem posamezniku omogoča vpogled v lastne telesne procese.

Qeeg in eeg meritve

Prvi korak pri našem delu je diagnosticiranje oz. meritve možganskega delovanja (qeeg brain map), ki nam pokažejo odstopanja v možganskem delovanju.

Pri Neuromedisu vam s pomočjo neurofeedback tehnologije pomagamo izboljšati vaše zdravje na popolnoma naraven in ne invaziven način


 

Naše prednosti


 

Kvalificirani strokovnjaki

Sodelujemo z največjimi mednarodnimi strokovnjaki s področja neurofeedbacka

Podporne terapije

Nudimo podporne terapije v sodelovanju z IUPSI: medicinsko hipnozo, avtogene treninge..

24/7 podpora

Dosegljivi smo vse dni v tednu, tudi izven delovnega časa. Delovni čas prilagajamo našim strankam

biofeedback

Znanstvene raziskave

Izvajamo raziskovalno dejavnost na področju neurofeedbacka in nevropsihologije

Ugodne cene

Cene naših storitev so zelo konkurenčne v primerjavi z ostalimi ponudniki

Individualna obravnava

Naša vizija je celovita obravnava, ki jo individualno prilagodimo vsakemu posamezniku